loader image

CASĂ CERTIFICATĂ nZEB!

GRATUIT! Panouri fotovoltaice Recuperatoare căldură

SOLICITĂ OFERTA

CU NOUA TA CASA PASIVĂ.
VISURILE DEVIN REALITATE.

CASA PASIVĂ. Investiție Inteligentă cu o abordare sustenabilă.

SOLICITĂ DETALII

ACASĂ, LA CASĂ.
CONFORTUL ȘI LINIȘTEA
DE LÂNGĂ ORAȘ.

Design Modern și Eleganță Scandinavă Inspirată din modernismul nordic

SOLICITĂ DETALII

CASELE VERZI.
NOUL STANDARD LA
NORBURG STUPINI

Concept nZEB integrat.

SOLICITĂ DETALII

CASA PASIVĂ
PERFECTĂ PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA

Design exclusiv pentru a te bucura de un cămin modern și confortabil!

SOLICITĂ DETALII

De la simbolurile rezidențiale House Residence și Belveo, dezvoltăm un nou landmark în Brașov: NORBURG Stupini Village.

Bine ați venit într-o comunitate inovatoare, în care construim treptat și cu grijă, ghidați de garanția calității, locuințe ce redefinesc conceptul de trai modern în România. NORBURG Stupini Village este mai mult decât o simplă adiție la peisajul urban, este un refugiu elegant și sofisticat, unde confortul și tehnologia smart se întâlnesc pentru o viață conștientă și armonioasă.

Inspirate din modernismul nordic și din energia naturii, cele 43 de locuințe NORBURG sunt concepute pentru a oferi un mediu de trai de excepție, ce combină inteligent elementele naturale cu tehnologia avansată. Astfel, smart home & mindful living devin realitate în fiecare cămin NORBURG.

Norburg demonstrează în Stupini Village că viitorul locuințelor este aici și acum, cu case pasive ce reflectă preocuparea pentru mediu, cu un consum energetic minim și beneficiind de avantaje financiare semnificative datorită costurilor lunare reduse sau chiar absente.

Casele Norburg sunt dotate cu pompe de căldură, recuperatoare de căldură, încălzire în pardoseală, preechipare pentru panouri fotovoltaice și stație de încărcare auto.

Vezi mai multe detalii aici.

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro


 

LOCALIZARE NORBURG

NORBURG Stupini Village - Descoperă Oaza de Confort și Eleganță în Inima Brașovului!

Vă prezentăm NORBURG Stupini Village, un proiect inovator ce redefinește standardele locuințelor în România.  Cu o localizare de excepție, la doar 10 minute de centrul vibrant al Brașovului, această comunitate privată îți oferă tot ceea ce îți dorești într-o locuință modernă și sofisticată.

Educație de Prestigiu la Pas de Tine Pentru viitorul copiilor tăi, NORBURG Stupini Village reprezintă un mediu ideal. Aici, în proximitatea cartierului, se află prestigioasa instituție de învățământ Transylvania International School, garantându-le celor mici o educație de calitate și dezvoltare optimă.

Îmbrățișată de Natură, Conectată la Oraș Alegând NORBURG, te bucuri de pace și liniște, departe de agitația urbană, dar totuși conectat la toate facilitățile orașului. Cu centre comerciale, școli și grădinițe la doar 5 minute distanță, comunitatea noastră oferă un echilibru perfect între viața urbană și beneficiile mediului natural înconjurător.

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro

CONCEPTUL NORBURG

Inspirate din modernismul nordic și din energia naturii, cele 43 de locuințe NORBURG sunt concepute pentru a oferi un mediu de trai de excepție, ce combină inteligent elementele naturale cu tehnologia avansată. Astfel, smart home & mindful living devin realitate în fiecare cămin NORBURG.

Împreună, construim nu doar o comunitate, ci o experiență unică și o legătură profundă cu mediul înconjurător. NORBURG Stupini Village devine astfel mai mult decât o alegere de locuire - este o călătorie către un stil de viață inspirat, în armonie cu natura și tehnologia.

Design Modern și Eleganță Scandinavă  - Inspirată din modernismul nordic, fiecare dintre cele 43 de locuințe NORBURG impresionează prin designul său rafinat și funcționalitatea inteligentă. Finisajele de calitate superioară și spațiile luminoase creează un cămin în care confortul și eleganța se îmbină armonios.

Casa Pasivă, Investiție Inteligentă Cu o abordare sustenabilă, casele NORBURG sunt gândite pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, reducând consumul de resurse și având un impact minim asupra mediului. Alegând o casă pasivă în NORBURG, faci o investiție inteligentă într-un viitor verde și durabil.

Vino să descoperi conceptul NORBURG - o simbioză perfectă între natură și modernitate, între confort și tehnologie. Aici, fiecare cămin devine o operă de artă, iar comunitatea noastră se transformă într-o adevărată familie. Descoperă NORBURG Stupini Village și începe o nouă poveste de viață!

Descoperă NORBURG Stupini Village - un nou standard al rezidențialului modern și o oază de comfort și eleganță în inima Brașovului!

Norburg Stupini Village redefineste conceptul de locuință modernă prin case pasive cu consum de energie scăzut, oferind un confort superior și reducând costurile lunare la întreținere, chiar până la nivelul zero. Vezi mai multe detalii aici.

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro

43 DE CASE
ÎN 2 FAZE DE PROIECT

Hygge este un termen nordic care nu se poate traduce printr-un singur cuvânt, dar sugerează sentimentul de confort și prietenie. Este de fapt un concept scandinav ce promovează sentimentul de a fi comod, liniștit și mulțumit, acesta fiind o modalitate de a ne face viața mai frumoasă.

Conceptul stă la baza viziunii acestui cartier de locuințe: NORBURG.

Spațiile locuințelor sunt foarte bine definite, spații de zi, de noapte, astfel încât destinația zonelor să fie cât mai clar definită și personalizată în funcție de nevoile beneficiarilor.

Cristina, Alex și Lucian Arhitecți la NORBURG STUPINI

07 ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ
CU TIMP DE CALITATE

Descoperă modelul nordic al locuirii, unde contactul cu exteriorul devine o extensie naturală a spațiului interior. Fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a crea o atmosferă primitoare și reconfortantă, care să te învăluie într-o senzație de acasă, 07 zile pe săptămână.

Ferestrele mari, spațiile generoase și deschiderea către terasă din camera de zi îți oferă o priveliște deosebită către frumusețea naturală din jur. Fie că te bucuri de razele calde ale soarelui sau admiri zăpada ce se așterne peste peisajul nordic, fiecare moment petrecut în locuințele NORBURG Stupini Village devine o experiență unică.

Mai mult decât o simplă comunitate, NORBURG Stupini Village reprezintă o viziune comună asupra vieții - un stil de trai calm, centrat pe mulțumire și colaborare. Împreună, creăm o comunitate complexă, unde smart home și mindful living devin realitate. O combinație inteligentă între tehnologie avansată și conștientizarea prezentului, ce te însoțește în fiecare etapă a vieții tale.

Aici, la NORBURG, găsești echilibrul perfect între confortul propriului cămin și conexiunea autentică cu natura și cu ceilalți locuitori. Fiecare moment petrecut în această comunitate devine o oportunitate de a trăi cu adevărat și de a te bucura de fiecare clipă.

Descoperă acum stilul de viață NORBURG Stupini Village - unde fiecare zi este o sărbătoare a timpului de calitate!

 

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro

'23 FINALIZARE FAZA 1
DIN PROIECT ÎN 2023

Închideți ochii și vizualizați-vă căminul perfect - căminul NORBURG Stupini Village. Eleganță, confort și tehnologie inteligentă se îmbină armonios pentru a crea locuința visată. 23 de astfel de cămine sunt acum o realitate, iar finalizarea primei faze a proiectului este prevăzută pentru Decembrie 2023.

Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă și atenție, iar calitatea construcției este garantată pentru a oferi cel mai înalt standard de locuire în Brașov. Ferestre mari ce îmbrățișează panorama nordică, spații generoase care te încurajează să trăiești prezentul și să te conectezi cu natura, acestea sunt doar câteva dintre aspectele care definesc căminele NORBURG Stupini Village.

Și pentru că suntem dedicați oferirii unei experiențe complete, fiecare locuință va fi echipată cu tehnologie smart, aducându-ți confortul și siguranța pe care le meriți. Aici, fiecare zi va fi o oportunitate de a trăi din plin și de a experimenta frumusețea vieții.

Nu rata această șansă unică de a deveni parte din comunitatea NORBURG Stupini Village, unde visurile prind contur și devin realitate. Înscrie-te acum și asigură-ți locul în această oază de calitate și rafinament.

 

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro

'24 FINALIZARE FAZA 2
DIN PROIECT ÎN 2024

Încântare și bucurie se împletesc în NORBURG Stupini Village, o comunitate dedicată stilului de viață modern și echilibrat. Finalizarea celei de-a doua faze a proiectului este prevăzută în Octombrie 2024, momentul în care încă 20 de cămine vor prinde viață.

Fiecare locuință este concepută cu pasiune și dedicare, iar calitatea construcției este esențială pentru a asigura că fiecare rezidență reflectă cel mai înalt standard de eleganță și confort. Ferestrele generoase și priveliștile impresionante îți vor încânta simțurile și te vor conecta într-un mod unic cu natura din jur.

 

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro

CASA ULVIK

CASA ULVIK

Echilibrul Perfect între Intimitate și Libertate!

CASA GRUNE

CASA GRUNE

CASA GRUNE

Design și eficiență nordică în fiecare metru pătrat.

CASA ULVIK

Descoperă Casele NORBURG - Echilibrul Perfect între Intimitate și Libertate!

Bine ai venit în universul NORBURG Stupini Village, unde locuințele noastre îți oferă mai mult decât un spațiu generos și luminos - te invită într-o experiență unică de viață activă și plină de bucurii!

Fiecare locuință NORBURG este concepută cu dragoste și atenție pentru detalii, oferindu-ți spații primitoare și luminoase, astfel încât să te simți mereu în armonie cu tine însuți. Cu încăperi atent compartimentate, garantăm atât intimitatea necesară, cât și libertatea de mișcare pentru momentele speciale din viața ta.

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro

COMUNITATEA NORBURG

Oameni ca tine. Pasiuni comune.

COMUNITATEA NORBURG COMUNITATEA NORBURG

NORBURG Stupini Village înseamnă mult mai mult decât o colecție de cămine elegante - suntem o adevărată COMUNITATE! Aici, oameni ca tine se reunesc pentru a împărtăși pasiuni comune și a trăi în echilibru cu mediul înconjurător.

Siguranța și confortul sunt prioritățile noastre. Accesul în cartierul NORBURG este posibil doar prin puncte speciale, prevăzute cu barieră, pentru a te simți protejat și în siguranță în fiecare moment al zilei. Copiii se pot juca fără griji într-un mediu liniștit și sigur, unde pot redescoperi bucuria jocurilor copilăriei.

Și pentru că dorim să ne dedicăm în continuare comunității noastre, analizăm posibilitatea de a deschide un spațiu comercial în incinta cartierului NORBURG, pentru a-ți oferi tot confortul și accesul facil la ceea ce ai nevoie.

SOLICITĂ DETALII

0749/033.122          sales@forston.ro


DISPONIBILITATE NORBURG

Parcurge cu încredere harta noastră și alege casa potrivită!

La un click distanță, toate detaliile îți stau la dispoziție pentru a începe o nouă etapă din viața ta în NORBURG Stupini Village.

NR. SUP. UTILĂ SUP. TEREN PREȚ/MP CONSTRUIȚI DETALII

Îți punem la dispoziție alte 2 modele de case personalizate din care poți să alegi în cartierul NORBURG. Poți vedea modelele suplimentare propuse accesând opțiunile de mai jos:

CASA VALBO CASA DOBBELT

Echipa noastră dedicată de consultanți este pregătită să îți ofere cea mai bună experiență de cumpărare.

În cel mai scurt timp, un consultant specializat te va contacta telefonic pentru a asculta cu atenție nevoile tale și a răspunde întrebărilor tale.


NOUTĂȚI

Jurnal de șantier #2

Jurnal de șantier #2

CITEȘTE
Jurnal de șantier #1

Jurnal de șantier #1

CITEȘTE
CASELE VERZI-Noul standard la NORBURG Stupini Village.

CASELE VERZI-Noul standard la NORBURG Stupini Village.

CITEȘTE
Acasă, la casă – confortul și liniștea de lângă oraș

Acasă, la casă – confortul și liniștea de lângă oraș

CITEȘTE
Conceptul nZEB în proiect

Conceptul nZEB în proiect

CITEȘTE
FORSTON dezvoltă o comunitate cu influențe și design nordic în Stupini Brașov

FORSTON dezvoltă o comunitate cu influențe și design nordic în Stupini Brașov

CITEȘTE