loader image

OAMENII
CARE FAC
DIFERENȚA

Echipa Forston Development

Iulian ENACHE

Iulian ENACHE CEO & Fondator FORSTON DEVELOPMENT

Iulian, absolvent de studii economice și cu o experienăa în management de peste 20 de ani, a pus bazele Eren Grup în urmă cu 18 ani ce astăzi are un portofoliu de peste 400 de proiecte și clienși în aproape toată țara.

În 2015, Iulian a creat Forston Development, parte a grupului Eren, un proiect dedicat dezvoltării de simboluri rezidențiale ce ies în evidență prin designul și arhitectura unică.

Mihai CORBU

Mihai CORBU Director Financiar FORSTON DEVELOPMENT

In cei 14 ani de activitate în domeniul Financiar, Mihai a acumulat o vastă experiență în crearea și implementarea strategiilor economico-financiare în diferitele domenii în care a activat.

Abilitățile lui de dezvoltare a unei afaceri și de eficientizare a costurilor au completat perfect echipa de profesionisti ai Forston Development.

Adriana CANTARAGIU

Adriana CANTARAGIU Sales Manager FORSTON DEVELOPMENT

Adriana este absolventă de studii economice. De-a lungul celor 17 ani de experiență în domeniul imobiliar, s-a implicat în dezvoltarea de proiecte rezidențiale și property management iar incepand cu anul 2022 s-a alăturat echipei Forston Development, și a preluat poziția de Sales Manager.

Marian MUNTEAN

Marian MUNTEAN QA/QC Engineer FORSTON DEVELOPMENT

Marian a terminat Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din Brașov. De-a lungul anilor s-a implicat în toate proiectele rezidențiale din portofoliul Forston Development, contribuind semnificativ la rezultatele de astăzi ale companiei.

 

Lucian LINȚĂ

Lucian LINȚĂ Director Departament Producție FORSTON DEVELOPMENT

Lucian a absolvit Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole din Brașov în anul 2009. După terminarea studiilor, s-a alăturat echipei Eren Cons ca inginer constructor.

Etapă cu etapă, urmând cursul firesc, asumându-și noi responsabilități, învățând continuu și având mereu langă el o echipă de bază, a evoluat la funcția de Director Departament Producție Eren. 

Victor MANDA

Victor MANDA Director Departament Tehnic Ofertare FORSTON DEVELOPMENT

Victor s-a alăturat echipei Eren ca șef de șantier în anul 2010. În toți acesti ani, noi oportunități au contribuit la dezvoltarea sa personală și profesională, ajungând în prezent să fie Directorul Departamentului Tehnic Ofertare. Este absolvent al Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole din Brasov.

 

 

Vasile LUCA

Vasile LUCA Project Manager Norburg Stupini Village FORSTON DEVELOPMENT

Absolvent al Universității Transilvania, Facultatea de Construcții Civile Industriale și Agricole din Brașov, Vasile Luca contribuie activ la rezultatele echipei Forston Development prin experiența celor 10 ani în implementarea cu succes a proiectelor de construcții civile începând de la concept până la livrarea produsului final.

Alexandru MINECAN

Alexandru MINECAN Arhitect Norburg Stupini Village FORSTON DEVELOPMENT

Alexandru este absolvent al Facultății de Arhitectură “G.M. Cantacuzino” din cadrul Universității Tehnice “Gh. Asachi”, Iași. Cu o formare artistică, adânc înrădăcinată în trecutul arhitectului, încă de la vârste fragede prin absolvirea școlii Waldorf, și al colegiului de Arte Plastice “G. Apostu” Bacău, s-a alăturat echipei Forston Development în aprilie 2022, pentru a aduce un plus de culoare și sensibilitate proiectelor noastre.

Mihaela MAGDALINA

Mihaela MAGDALINA Administrative Coordinator FORSTON DEVELOPMENT

Mihaela este absolventă a Facultății de Finanțe, Bănci și Contabilitate. De-a lungul carierei sale profesionale, Mihaela a fost implicată în proiecte din domeniul financiar contabil de revizuire contabilă și fiscală, organizare a departamentului financiar-contabil, asisten la controale fiscale și se ocupă de organizarea activităților administrative și prelucrarea tuturor documentelor contabile.

NOUTĂȚI

Jurnal de șantier #2

Jurnal de șantier #2

CITEȘTE
Jurnal de șantier #1

Jurnal de șantier #1

CITEȘTE
CASELE VERZI-Noul standard la NORBURG Stupini Village.

CASELE VERZI-Noul standard la NORBURG Stupini Village.

CITEȘTE
Acasă, la casă – confortul și liniștea de lângă oraș

Acasă, la casă – confortul și liniștea de lângă oraș

CITEȘTE
Conceptul nZEB în proiect

Conceptul nZEB în proiect

CITEȘTE
FORSTON dezvoltă o comunitate cu influențe și design nordic în Stupini Brașov

FORSTON dezvoltă o comunitate cu influențe și design nordic în Stupini Brașov

CITEȘTE