loader image

11/04/2022

FORSTON dezvoltă o comunitate cu influențe și design nordic în Stupini Brașov

Designul nordic al celor 43 de locuințe NORBURG Stupini Village aduce o simetrie a bunului gust și creează premisa unei noi comunități preocupate de echilibru și ordine, formată din oameni pentru care este la fel de important ca spațiul exterior (cartierul) să fie în armonie cu modul în care se simt în interiorul propriei case.

 

NORBURG Stupini Village înseamnă o comunitate complexă și sigură, cu zone dedicate pentru joacă, socializare și spațiu comercial. Accesul este permis doar prin puncte speciale, iar cartierul dispune de supraveghere prin camere video, conectate la o firmă ce asigură paza și protecția

DEPARTE DE AGITAȚIE, APROAPE DE TOT CEEA CE CONTEAZĂ

NORBURG Stupini Village este un cartier de locuințe privat de agitația și aglomerația urbană, aflat la doar 10 minute de centrul Brașovului și la câteva minute de centre comerciale, școli, grădinițe și spital.

Cele 43 de locuințe vor fi construite în două faze de proiect și vor cuprinde 3 tipuri de case, având ca element comun designul nordic, modern și funcțional în același timp. Atent studiate alături de specialiști în design interior, casele integrează soluții optime de mobilare și decorare.

 

VECINI CU ACEEAȘI VIZIUNE: AFARĂ, LA FEL DE IMPORTANT CA ACASĂ

Modelul nordic pune preț pe contactul cu exteriorul, ca o continuare firească a spațiului interior. Ferestrele mari, spațiile generoase, amplitudinea, deschiderea către terasă din camera de zi și view-ul deosebit contribuie la acest lucru.

Atmosfera primitoare de acasă continuă și în comunitate atunci când există aceeași viziune – un stil de viață calm, centrat pe mulțumire și colaborare. Smart home și mindful living într-o comunitate complexă – deviza NORBURG Stupini Village.