loader image

12/04/2022

Acasă, la casă – confortul și liniștea de lângă oraș

Decizia de a trăi într-o casă lângă oraș în detrimentul unui apartament, aduce și o serie de îngrijorări cu privire la distanțe, facilități, educația copiilor sau libertatea de mișcare. Din fericire, locația NORBURG Stupini Village permite un stil de viață care îmbină liniștea pe care natura o oferă cu agitația urbană. Când alegerile pe termen lung sunt făcute ținând cont de ceea ce contează de fapt – timp personal și energie pentru familie, armonie acasă și aer curat – viața devine mai simplă și mai confortabilă.  

MAI MULT SPAȚIU, MAI MULT VERDE

Casele NORBURG includ spații generoase, primitoare și luminoase, cu încăperi atent compartimentate care completează două nevoi firești, intimitatea și libertatea de mișcare, însă  nu e vorba doar de spațiul interior ci și de mediul înconjurător care susține viața activă.

Grădina și spațiul verde sunt beneficii indiscutabile ale locuitului la casă, iar marele avantaj este că zona de explorare se poate extinde  cu ușurință și în împrejurimi, prin drumețiile în natură. 

 

OAMENI LA FEL CA TINE

Odată cu o locuință vin și vecinii, care, la fel ca tine, au ales să trăiască mai aproape de natură fără să piardă contactul cu orașul. NORBURG Stupini Village este locul celor care pun preț pe o conviețuire armonioasă, respectă viața fiecăruia și protejează spațiile comune.

Când rămâi în preajma unor oameni care împărtășesc aceeași viziune despre cum trebuie să arate locul în care trăiesc e mai ușor să creezi o comunitate sigură și de durată, la fel cum sunt legăturile între apropiați.

APROAPE DE TOT CE ÎȚI TREBUIE

Nimeni nu își dorește să petreacă zilnic ore întregi în trafic pentru a ajunge la școală,  așa că proximitatea unităților de învățământ este esențială pentru cei care au deja sau au în plan copii. Dincolo de criteriul distanței, contează calitatea și recunoașterea instituțiilor de învățământ. În NORBURG Stupini Village ai opțiunea unei educații de înaltă calitate, la Transylvania International School.

În plus, e ușor să rămâi conectat cu avantajele orașului  când te afli la doar 10 minute de centrul Brașovului.